Tälle sivustolle on kerätty erilaisia koiramaailman uutisia aina suurista eläinsuojeluhankkeista teknologian uusimpiin keksintöihin, joista hyötyvät sekä koira että omistaja. Mukaan mahtuu esimerkiksi:

  • Tietopaketti omistajille, miten tehdä koiran elämästä helpompaa ja stressittömämpää, kun edessä on muutto uuteen kotiin. Vinkkeihin kuuluvat sekä ennen muuttoa, muuton aikana ja varsinkin sen jälkeen suoritettavia asioita, millä koiran on helpompi sopeutua vieraaseen ympäristöön ja selvitä koko projektista paremmin.
  • Koirista on paljon hyötyä ja tämän takia sivustolle on kerätty myös tietoa siitä, miten koira auttaa omistajaansa liikkumaan ja miten eri tavoin tästä hyötyvät sekä koira että omistaja. Lisäksi tarkastellaan myös koirien vaikutusta työpaikkoihin, sillä yhä useampi yritys on alkanut sallia karvaisen ystävän ottamisen mukaan. Ja tästä hyötyvät sekä työntekijä että yritys!
  • Teknologia kehittyy, eikä tämä koske vain omistajille suunnattuja laitteita. Nykyään on mahdollista ostaa myös koiralle oma tietokone tai tabletti, joka tietenkin on suunniteltu koiramaiseen menoon. Pelejä, kommunikointia omistajan kanssa ja nameja, mitä muuta koira voisi tietokoneelta tarvita?
  • Koira on ihmisen paras ystävä, mutta valitettavan moni koira on joutunut kodittomaksi ja tullut huomaamaan kuinka huono ystävä ihminen oikeastaan voikaan olla. Tähän on kuitenkin tartuttu kunnianhimoisella otteella Yhdysvalloissa, jossa koirien kodittomuuden halutaan loppuvan vuoteen 2030 mennessä.
  • Vaikka osa koirista onkin joutunut ihmisten kaltoinkohtelun kohteeksi, ovat vastuulliset omistajat puolestaan lisänneet aikaa lemmikkinsä kanssa. Koira otetaan mukaan lähes kaikkialle ja nyt tarjotaankin ravintolapalveluita, missä voidaan syödä yhdessä jopa karvaisten kavereiden kanssa!
  • Tietenkin kantaa on otettava myös koirankakkaongelmaan, joka tuntuu varsinkin keväisin nostavan suuren keskustelun pinnalle samaan aikaan kun lumi sulaa ja keräämättömät jätökset paljastuvat. Välinpitämättömien omistajien metsästäminen on saanut myös aikaan kekseliäitä ratkaisuja, joilla ongelmaa yritetään korjata.